Ring og få et tilbud på et show eller udfyld formularen.

Contact Form Demo (#3)
 • 1000 tak for en formidabel omgang trylleklovn her på Hasseris Bibliotek. Uden at have set dig, vidste jeg på forhånd, at du var god, men du overgik alt, hvad jeg havde forestillet mig. Pragtfuld dag på biblioteket!!!!
  Nina Molsing
 • Migu har et fantastisk tag på børnene, tak for denne gang. Jeg laver lige reklame for dig på vores Intranet, så andre kan nyde dine tryllerier.
  Spar Nord
 • Det var ikke kun børnene som blev tryllebundet, det blev vi voksne også, tak Migu, børnene har talt meget om dig siden dit besøg.
  Spastikerforeningen
 • Vores dagplejebørn var bare med, hunden Katinka som bruger sut er lige dem. Vi har ikke mange penge at gøre med, men de var virkelig godt givet ud.
  Dagplejen Løgstør
Når du skal finde den perfekte underholdning til dit næste arrangement - så kig ikke længere. Med mange års erfaring og utallige tilfredse og glade kunder - ved du, at du kan stole på mig med din særlige lejlighed. Kontakt mig i dag og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram